Hotel Madrid

Find inspiration til Hotel i Madrid

Søg på hotel i Madrid, og find det hotel der passer til dig.

Madrid er hjemsted for nogle vidunderlige bolig, så uanset om du er et budget rygsækturist eller en rejsende der vil bo luksuøs, er der masser af hoteller i Madrid for dig at vælge imellem. Faktisk nogle af Spaniens mest elegante og avantgarde hoteller findes i Madrid, mens en række afslappet, familiedrevne hoteller runder ud Madrids glimrende udvalg af indkvartering.

Find Hotel Madrid

Adler Hotel Madrid - Hotel Madrid

Calle Velazquez 33, Goya 31, 34 914 263 220; www.adlermadrid.com
Dette smukke boutique hotel i det moderne Barrio Salamanca-distrikt er et af Madrids fineste hoteller. Det ligger i en renoveret 19 århundrede bygning, som bevarer Hotel Adler al charmen fra det gamle Madrid, med 21. århundrede stil. Alle værelser her har enten udsigt over byen eller gårdhaven og de typer af luksuriøse sengetøj, toiletartikler og generelle faciliteter, man kunne forvente af et 5-stjernet hotel af denne klasse. Indretningen i bygningen har den 19. århundredes charme, og med den bekvemmelighed af de mest moderne faciliteter og dens beliggenhed blandt de rige og berømte i Madrid gør det til et fantastisk sted til at spotte en berømt person, shopping i de fine områder eller bare simpel elegant afslapning.

Gran Melia Fenix - Hotel Madrid

Hermosilla 2; +34 902 14 44 40; www.gran-Melia-fenix.com
Dette fantastiske hotel er klassisk smuk, med sit kendetegn som er en enorm farvede glas kuppel, der lyser op i mahogni forhal med perfekte farver. Værelserne er indrettet med traditionelle stil og moderne bekvemmeligheder.

Pension Paquita

Calle Lacoma 5; +34 91 730 37 05; www.pensionpaquita.com
Dette charmerende, familiedrevne pension er beliggende i den nordvestlige del af Madrid, langt væk fra travlheden i byens centrum, men alligevel meget tæt på Lacoma metrostation. Ren og velholdt, byder denne kro på indkvartering med overkommelige priser, på en stille gade.

Abba Atocha Hotel - Hotel Madrid

Santa María de la Cabeza 73; 34 91 473 91 11; www.abba-atochahotel.com
Atocha Hotel er et stilfuldt, komfortabelt hotel drevet af Abba hotelkæden. Det er centralt beliggende blot et par minutters gang fra Parque del Retiro og Reina Sofía og tilbyder rene, komfortable værelser til en rimelig pris.

Cat's Hostel

Calle Cañizares 6; +34 91 369 28 07; www.catshostel.com
Budget rejsende og rygsækturister vil elske denne moderne, sjove vandrerhjem beliggende lige ud til den store Calle Atocha gennemkørselsvej i det centrale distrikt Old Madrid. Vandrerhjemmet er placeret inde i en renoveret 17. århundrede spansk palads, og tilbyder gratis morgenmad, sengetøj, en charmerende bar og en afslappet, ikke-feststemning atmosfære.

 

Elverbrn legetj