Madrid Natteliv, Cafe og Resturant


 

Madrid Natteliv

Åh, at spise i Madrid! Sikke en vidunderlig by med et fantastisk traditionelt køkken. De ved virkelig, hvordan man spiser og er ikke bange for at bruge masser af tid at gøre netop det. Den bedste start for begyndere som indtræder i Madrids spisestue, er at prøve nogle af landets mest berømte retter, såsom tapas. Tapas er simpelthen snacks serveret på ethvert tidspunkt af dagen for at tilfredsstille den spanske lyst til god mad, god vin og god samtale. At spise tapas er ikke noget besværlig, og de er generelt serveret sammen med nogle af de fineste spanske vine og omfatter dejlig varm og kold mad, fantastisk til at gøre et hurtigt stop for et lille måltid.

Den bedste måde at prøve den spanske tapas i Madrid, skal simpelthen ske i en tapas-restaurant (hvilket som helst tidspunkt på dagen og natten) og bestille en eller to retter, afhængigt af hvor mange mennesker du er sammen med. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynde, så prøv en Tortilla Española, kendt på engelsk som en spansk omelet. Denne ægge baserede ret er lidt ligesom en omelet eller en spansk stil quiche. Et godt sted at begynde din spise rejse i Madrid er Bacchus (Avenida Moratalaz 141; 34 913 280 468, www.bacchvstapasyvinos.com), som tilbyder en eklektisk menu med en blanding af moderne retter og traditionelle tapas favoritter. Eller, for at komme på en rigtig prøve, kan du tilmelde dig den gamle Madrid Tapas og Vin Guidede tur (Går i Madrid; Plaza de la Villa, 34 653 912 879, www.walksofspain.com), som giver en indsigtsfuld guidede introduktion om køkken i Madrid, herunder tre restauranter, fem typer af fødevarer og fem vine til at matche. Turen koster € 59, varer omkring tre timer og tilbydes hver dag undtagen søndag aften.

Madrids natteliv, er også lige så livlig som spanierne selv. Med masser af muligheder, lige fra fyldte diskoteker til afslappet øl barer og hyggelige vinstuer, vil du aldrig være uden en mulighed i Madrid. Én ting er at være opmærksom på er, at Madrids natteliv begynder meget senere end mange europæiske byer – 22:00 er det tidligste, at de fleste barer bliver aktive. Et godt sted at gå hen for en afslappet, dejlig stemning er den marokkanske stilet Areia (Calle Horteleza 96; 34 913 100 307; www.areiachillout.com). Her afspejler det fløjlsagtig, røde gardiner, de bløde toner i Nordafrika sammen med lampernes og stearinlysenes glød ved de lave gulvborder.

Elverbrn legetj