Madrid shopping


Find de gode steder at shoppe i Madrid

Shopping i Madrid er bestemt ikke noget besvær. Som den spanske hovedstad, nyder byen også det privilegium af at være en af de mest moderne shopping byer i Europa, med masser mærkevarer butikker, boutiquer, og masser af lokale godbidder til at tage med hjem. Når du shopper i Madrid, accepterer de fleste kreditkort, men butikkens dommerfuldmægtige vil ofte kræve en identificering "DNI" for at bekræfte dit kort før du skal betale med det.

Madrid har ikke nogen ikke et område hvor alle butikkerne er samlet, men derimod gode butikker kan findes over hele byen. Et af de første steder, at de fleste indkøbsnarkomaner tager hen til, er Gran Vía, byens store vej fyldt med masser mærkevarer butikker og andre gode shopping muligheder. Distriktet, der ligger mellem Sol og Gran Vía, kendt som Sol-Salamanca, er hjemsted for en overflod af top designere som Chanel, Armani og Hermès, og det er det første sted, de fleste rige mennesker tager hen og shopper i Madrid.

Leder du efter en mere afslappet shopping, så tag hen til et af Madrids mange markeder, som kaldt på spansk mercados. Den største af disse er El Rastro, et loppemarked som er hver søndag, og afholdes i nærheden af La Latina metrostation. Her kan du gennemgå et kæmpe udvalg af leverandører som sælger alle typer for smykker, kurve, antikviteter, håndlavede ting og smykker. Tilsvarende Mercado de Fuencarral (Calle Fuencarral 45; 34 91 521 41 52, www.mdf.es), en mere moderne indendørs marked, som er et fantastisk sted at søge efter tøj, sko, tilbehør og pyntegenstande. Men kan også deltage i en af de mange igangværende kulturelle aktiviteter og arrangementer, der afholdes her jævnligt.

En populær Madrid shopping element er en lokal form for skinke og der er intet bedre sted at udforske verden de spanske charcuterivarer end på Museo del Jamón (Gran Vía 72, 34 91 541 20 23; www.museodeljamon.es). Denne restaurant og museum har flere steder i hele byen, med en flagskibsbutik beliggende på Gran Vía, lige i hjertet af aktionen. Tag på en smag test på de spanske skinker, nyd et måltid i restauranten, eller bare nyd den kitschede røde indretning og hængende skinker, der gør dette en af de mest unikke butikker i hele Spanien.

Elverbrn legetj