Strande Madrid


 

Find ud af hvor de gode strande er i Madrid

Madrid er en indre by, der ligger lige i centrum af Spanien, så der er virkelig ingen strande i Madrid at tale om. Når det er sagt, er Spanien absolut en strand paradis med hundredvis af kilometer kyststrækning langs Middelhavet i syd og Atlanterhavet i nord. Flere nærliggende strand byer er inden for få timer fra Madrid med tog eller bil.

Valencia

Beliggende omkring to timer fra Madrid, er Valencia en dejlig lille Middelhavs by med masser af spansk historie og fest, samt masser af strande. Der er fire store strande i byen Valencia: Playa las Arenas, Playa de Cabanyal, Playa de Malvarossa og Playa de Patacona. De to første omfatter hjertet af Valencias strandpromenade liv, med masser af små cafeer, butikker og barer, mens de to sidste er lidt mere afsondret og rolig. Begge strande er fremragende for svømning og til at slikke sol.

Barcelona

Selvom Barcelona plejede at være langt væk fra Madrid, har de nye højhastigheds togforbindelse gjort det mulig at komme derover på bare et par timer, hvilket gør Barcelona et godt stop, som du kan skrive på din rejserute. Barcelonas strande er fyldte og lyse, men mangler det virkelig bløde sand og de vidunderlige bølger som fjern strand burde have.

Tarragona

Beliggende sydvest, ikke så langt fra Barcelona, er Tarragona en lille by med en hel masse strande. Kysten her er meget mere afsondret end de travle turister strande i Barcelona og Valencia, med nogle fantastiske skrænter og klipper samt rolig bløde sandstrande, som ligger ud til det azurblå Middelhav. Hvis du er på udkig efter en rolig stranddag, inden for få timer i Madrid, er Tarragona en af de bedre og mere tilgængelig punkter.

Elverbrn legetj